Den som väntar på något gott!

Publicerad 2013-11-01 22:35:48 i Shopping/New In,

 
ÅH älskar att vänta på paket, så himla kul juh! Har en favorit på instagram som har postat massa bilder på flecce leggings, alltså fleecefodrade, dem som den personen la upp kostade 37 dollar, safftigt men thank God for ebay så hoppas dem är braa! Typ alla fina var slut från säljaren :(
 
Har länge velat haft en klocka eftersom jag tycker det är snyggt, har en cusch på killar som har en snygg klocka, rätt sexigt faktiskt och ville ha en vit/silverig och kvinnlig klocka och nu har Ur och Penn erbjudande på vissa klockor både för dam och herr för 200kr!! Det är ju dessutom mordent för kvinnor att ha herrklockor  nu så bara att välja och vraka.
 
Gjorde dessutom en fet beställning  från ELF med massa bra smink, handlade man för över 200kr fick man 50%off på några produkter , visar i ett annat inlägg eftersom det var en del.
 
PUSS!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nea blomberg

Publicerad 2013-11-01 22:44:44

Hej vilken fin blogg du har du har verkligen en bra blogg :) ♥ den ska ja jag följa :D

Svar: Tack så hjärtligt <333
Louise

Postat av: CorneliasCloset

Publicerad 2013-11-03 12:02:38

Åh vilken snygg klocka!

Svar: Tack, hoppas den är lika snygg när jag får den sen :)
Louise

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Louise

Namn: Louise Bergh Ålder: 18 Bor: Utanför Uppsala Gymnasie/utbildning : GUC, estet media- Digitalt skapande Jobb: Butiksbiträde Gillar: Katter (massor) smink, piggelin, piercing, tatueringar, gamla saker, vampyrer, skräpmat, frukt, färg och snyggt hår.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela