Västergötland

Publicerad 2013-12-12 11:46:00 i FEEL GOOD,

När saker och ting blir jobbiga vill man ju bara ta en pause, åka bort, koppla av och samla ny energi och jag har mitt favorit ställe att åka till : Västergötland, min mormor och morfar bor där, i världens mysigaste område, Staden Skövde och Astrid i Göteborg. Det är dem sakerna som verkligen ger mig suget att åka ner, Hjo på sommaren också, tror det ligger i västergörland? aja mysigt och underbart.
 
Att komma till min mormor och morfar är som att komma till ett spa, det är mitt paradise. Mormor och mofar som pysslar om en, all god mat man får och ja, miljön. Det är ett sommarstuge område så det är lugnt, avsides, mysig skog och sjöar. Det är också där jag träffade Astrid.
 
Astrid är en tjej som jag kännt sen jag var 9-11 år, minns inte ens när vi träffades och vi har alltid träffats varje sommar sedan dess. Hennes familj har fritids hus där min mormor och morfar bor och nu åker vi även hem till varandra och umgås. Det är vänskap på distans och vi pratar verkligen om allt så det är sjukt jobbigt att min andra halva är på andra sidan Sverige nästan. Jag känner mig som hemma hos henne och hennes familj som alltid välkomnar en så himla bra så man blir rörd. 
 
Saknar det så mycket och så jobbigt att man inte bara kan åka men känner verkligen att jag måste dit snart.
Men det är så bra när man har den tryggheten att man vet att man har ett lite ställe där man får lugnt, I och för sig är i Göteborg så litet men en extremt mysig stad och ser nya delar varje gång jag är där.
 
 
 
Från min kosta vistelse i Hjo i sommras
 
 
Från ett av badställena vid hos min mormor och morfar
 
 
Mormors mat!!
 
 
Från min senaste vistelse i Göteborg, State of Drama under RixFm Festivalen!
 
 
Utsikten från mormor och morfars hus. Underbart ellerhur?!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Louise

Namn: Louise Bergh Ålder: 18 Bor: Utanför Uppsala Gymnasie/utbildning : GUC, estet media- Digitalt skapande Jobb: Butiksbiträde Gillar: Katter (massor) smink, piggelin, piercing, tatueringar, gamla saker, vampyrer, skräpmat, frukt, färg och snyggt hår.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela