Wanties from Lindex

Publicerad 2013-11-24 13:58:49 i Outfit & Styling, Shopping/New In,

 
 
Siden shorts i leopardmönster : Måste verkligen ha dem, så himla snygga. Alltid älskat leopardmönster och siden plus att det är så fint med rosa spets i kanten, dem kostar 99kr också så det är ett kap! 
 
Boxertrosor ( finns i andra färger ) : Så himla söta, med den lilla rosetten och svart spetskant. Tycker boxer kan vara väldigt skönt också om det är ett bra material. 79.50kr och dem är dina!
 
Underklädes påse:  Så praktiskt, speciellt när man åker mycket och sover över hos folk eller ska bort en längre tid. I påsen finns två fack, ett för rent och ett för smuts. Dessutom väldigt fint mönster. 99kr.
 
Strumpbandshållare i strass : På nyår vill man ju vara fin utan på men varför inte innan på också? Vetskapen om att man själv har fina underkläder på sig gör mycket även om ingen annan ser det. Man vet ju själv hur himla snygg man är. Egoboost! Sjukt snyggt och för 149kr.
 
Mys Hoodie : Det sista jag behöver är en grå hoodie, har två och min garderob skriker mer efter en svart, men denna ser ju sjukt mysig ut. Nu syns det inte så bra på just mitt lilla collage men den ser lite lurvig ut i luvan och allmänt skön ut. 100% bomull, det gillar vi speciellt för 199kr.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Louise

Namn: Louise Bergh Ålder: 18 Bor: Utanför Uppsala Gymnasie/utbildning : GUC, estet media- Digitalt skapande Jobb: Butiksbiträde Gillar: Katter (massor) smink, piggelin, piercing, tatueringar, gamla saker, vampyrer, skräpmat, frukt, färg och snyggt hår.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela